HOLLYWOOD

OVER WELK THEMA WIL JE MEER LEZEN?

Hollywood

Lees meer

Sprookjes

Het gerucht gaat dat de opnames van een filmklassieker zijn stilgelegd, omdat de studio overhoop is gehaald.

Insluipers hebben er een bende van gemaakt. De regisseur is van plan om de film te cancelen, tenzij jullie goed samenwerken en er voor weten te zorgen dat de filmset binnen 60 minuten weer klaar is voor opnames!

Het lot van Hollywood en de filmsterren ligt in jullie handen!

Een leuke en uitdagende kamer met elektronische puzzels en technische snufjes. Volledig in filmstijl met bekende filmsterren. Voorkennis is niet nodig! Waan je even helemaal in het Hollywood van de jaren ’70.

8.7 / 10

4.7 / 5

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HOLLYWOOD

"Erg leuk opgezette kamer! Ook als je niet echt thuis bent in het thema Hollywood is het een leuke escape room. Met leuke puzzels. Ik denk dat een groep van 4 personen het meest geschikt is." 

Lotte Weijers via Escape Talk

We hebben erg veel plezier gehad van deze escape room. We werden super vriendelijk ontvangen en de aankleding was prachtig. Helemaal in thema. De puzzels waren leuk, divers, passend bij het thema en mooi gemaakt. Alles klopt. We komen zeker terug voor de andere kamers!

Ayla K. via Escapeall

Ontzettend leuke kamer. De moeilijkheid van de puzzels was precies goed. Heel modern ook met dingen die automatisch werken. Komen zeker terug om ook een andere kamer te spelen!

Laura R. via Escapeall

70%

Slagingspercentage

36:23

Recordtijd

3 / 10

Moeilijkheidsgraad
arrow_drop_up arrow_drop_down