spelletjes

GROEPEN

Een leuke activiteit voor familiefeesten, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en meer!

GROEP: <6 personen

MEDIUM GROEP: 7 tot 24 personen

GROTE GROEP: > 24 personen

Wil jij met meer dan zes personen een escaperoom komen spelen? Leuk! In dat geval reserveren wij meerdere kamers voor jouw gezelschap. Heeft de ene groep een kamer eerder uitgespeeld dan de andere? Dan hoeft niemand zich te vervelen, want in de lounge kun je airhockeyen, sjoelen, poolen of andere gezelschapspellen spelen. 

 

Al onze kamers kunnen elk gespeeld worden door maximaal zes personen. Onze vier kamers bieden daardoor plek voor groepen van maximaal 24 personen, per spelronde. Wil jij met een grotere groep komen? Dan kun je meerdere kamers achter elkaar reserveren. En mocht dit toch niet zijn wat je zoekt, stuur ons dan een mailtje en dan maken wij een voorstel op maat. 

 

Na het spelen van een escaperoom is het mogelijk om bij ons een hapje te eten. Afhankelijk van het budget kunnen wij heerlijke hapjes serveren en vanaf acht personen is het ook mogelijk om een buffet te reserveren. Eet je liever iets anders? Laat het ons weten en dan denken we graag met je mee over andere opties. 

 

Buffetten

Voorstel op maat

Dit zeggen anderen over ons:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Met recht de vriendelijkste eigenaren die wij ooit ontmoet hebben.

Ontvangst was heel vriendelijk en gezellig. Je hebt het gevoel dat de mensen die er werken het oprecht leuk vinden hun passie te delen, dat is een grote plus. Goede uitleg en eenmaal binnen leuke en goede hints waar nodig.

Kamer heeft afwisselende puzzels/raadsels en zit goed in elkaar. Er zitten ook verschillende leuke technische snufjes in. De kamer was met twee man goed te spelen, we zijn er op tijd uitgekomen. Toch wel de kers op de taart als dat lukt!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Wij komen zeker nog een keer terug om een andere kamer te spelen!

Bij binnenkomst een fijn en vriendelijk ontvangst.

Goede uitleg over hoe het werkt.

Prachtige kamers! Complimenten!

Zijn er nu 2x geweest en beide kamers mooi opgezet en erg leuk.

Ook leuk om met 2 personen te spelen.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Super geweldige sfeer
Bij binnenkomst wordt je al zeer vriendelijk behandeld en in de kamer is het ook altijd wel goed naar beleving. Daarna is het ook mogelijk om de kamer nog eens rustig door te nemen met de medewerker van dienst.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down