arrow_drop_up arrow_drop_down
background kinderfeestje

KINDERFEESTJE

Nodig al je vriendjes uit voor het leukste feestje van het jaar!

Ben je jarig (geweest)? Vier je kinderfeestje dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een van onze escaperooms. Maak het feest compleet door daarna een cadeautjesronde bij ons in te plannen of door de handen uit de (koks)mouwen te steken: versier een luxe wafel, maak snoepsushi of ga na afloop naar de KFC. 

 

Voordat jullie het spel gaan spelen, krijg je eerst duidelijke instructies en kan je vragen stellen. Daarna gaat het avontuur beginnen! Je gaat nooit alleen naar binnen, maar altijd samen met een medewerker van Assen Escape Rooms. Psst… onze begeleiders kunnen dan ook af en toe een geheimpje verklappen. 

 

De kamers Once Upon a Time en Hollywood kunnen beiden gespeeld worden door maximaal zes kinderen tegelijkertijd. Daardoor kunnen we  kinderfeestjes met maximaal 12 kinderen verwelkomen. Deze themakamers zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar in overleg is veel mogelijk en kan eventueel ook een andere kamer gekozen worden. Als de kinderen nog nooit een escape room hebben gespeeld, raden wij de Once Upon a Time-kamer aan. 

 

Staan jullie binnen 60 minuten weer buiten? Dan drinken we een beker ranja en maken we een leuke groepsfoto.

Booking System powered by: EscapeAll

Arrangementen kinderfeestje

Wafels versieren & cadeaus uitpakken – 45 minuten – +€ 3,50 per kind

Decoreer een luxe wafel met al het lekkers dat voor jou op tafel staat. Daarna gaan we de wafels opeten en kunnen we zoveel ranja drinken als we willen!

SnoepSushi maken – 45 minuten – +€ 10,00 per kind

De Zoete Buurvrouw komt met een kist vol zoetwaren. Jullie gaan leren hoe je sushi kan maken met allerlei soorten snoep. Er volgt nog een quiz met een prijsje voor de winnaar!

Eten bij KFC! – onbeperkte tijd – +€ 4,50 per kind

We hebben een exclusieve samenwerking met de KFC! Voor jullie staat een heerlijke crispy burger, onbeperkt fris, kip popcorn en frietjes klaar. Een heerlijke afsluiting van jouw feestje en slechts 5 minuten rijden bij ons vandaan. Let op! Dit arrangement is dus niet bij ons op locatie.

Spellencircuit – 30 minuten – +€ 2,00 per kind

Willen jullie nog langer blijven? Dan kunnen jullie spelletjes spelen in onze hal. Daar staat een airhockey tafel, WII controller, voetbalspel en een heleboel bordspellen. Let op! Geef dit vooraf aan bij reservering.

RESERVEER NU!

Wij gebruiken Cookies