ESCAPE ROOMS

Van Hollywood, tot sprookjesbos en van Bartje tot aan de TT baan.
Lees hieronder meer informatie over de verschillende thema kamers. 

OVER WELK THEMA WIL JE MEER LEZEN?

Hollywood

Lees meer

Once Upon a Time

lees meer

Bartje

lees meer

TT

lees meer

Hollywood

Welkom in Hollywood! Het gerucht gaat dat de opnames van een filmklassieker zijn stilgelegd, omdat de studio overhoop is gehaald.

Insluipers hebben er een bende van gemaakt. De regisseur is van plan om de film te cancelen, tenzij jullie goed samenwerken en er voor weten te zorgen dat de filmset binnen 60 minuten weer klaar is voor opnames!

Het lot van Hollywood en de filmsterren ligt in jullie handen!

Een leuke en uitdagende kamer met elektronische puzzels en technische snufjes. Volledig in filmstijl met bekende filmsterren. Voorkennis is niet nodig! Waan je even helemaal in het Hollywood van de jaren ’70.

null


Informatie

"Erg leuk opgezette kamer! Ook als je niet echt thuis bent in het thema Hollywood is het een leuke escape room. Met leuke puzzels. Ik denk dat een groep van 4 personen het meest geschikt is." Lotte Weijers via Escape Talk
Slagingspercentage ligt rond de 65%
Recordtijd (zonder hints) 34:23
Te spelen met teams van 2 - 6 personen 
Dit thema is door de opbouw zowel geschikt voor beginners als de meer ervaren spelers.

Once Upon a Time

De gebroeders Grimm zijn druk bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de magische inktpot omvalt…

Alle sprookjes zijn door elkaar gehaald en jullie hebben de taak om de bekende elementen weer bij het juiste sprookje te plaatsen. Hiervoor hebben jullie 60 minuten de tijd.

Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?

Dit is onze gezinskamer. Zie het als een escape room voor volwassenen in een kinderthema. Dit maakt het een interessante kamer voor zowel kinderen als volwassenen. De puzzels zijn uitdagend en je waant je in een echt sprookjesbos vol verschillende karakters.

De adviesleeftijd voor deze kamer is vanaf 8 jaar, onder deze leeftijd is de kamer enkel toegankelijk onder begeleiding van een ouder of verzorger. Vanaf 13 jaar mag je zelfstandig deze kamer in. Bekijk ook onze arrangementen voor een kinderfeestje.

Let op: deze kamer achten wij niet voldoende toegankelijk voor personen in een rolstoel.

null


Informatie

"Prachtige kamer met veel leuke elementen. Samen met onze twee kinderen van 10 en 12 deze kamer gespeeld. Was heel goed te doen. Alle puzzels waren logisch en hadden veel verschillende oplossingen." - K&J Putter via Escape Talk

Slagingspercentage ligt rond de 80%
Recordtijd (zonder hints) 37:56
Deze kamer is te spelen met teams van 2 - 6 personen 
Een puzzelkamer voor volwassenen, met een kinderthema. Daarom leuk voor het hele gezin, van jong tot oud!

Bartje

Het pientere Drentse jochie staat symbool voor de onbekommerdheid van de jeugd en het weigeren om te schikken naar je lot. De uitspraak ‘Ik bid niet veur brune bonen’ is legendarisch.


Bartje houdt van kattenkwaad en heeft samen met zijn broer Arie een paar streken geleverd. Vader is boos en sluit Bartje op in het kolenhok. Hij krijgt een lijst met klussen die hij voor 21.00 moet voltooien, zodat hij op tijd naar bed kan. Het is nu 20.00 dus de tijd begint te tikken.. Helpen jullie Bartje om de hele klussenlijst tijdig af te werken, zodat hij lekker kan slapen?

null

Informatie

De pittigste kamer die wij hebben! Hier kuj Drents praoten, maar het hoeft niet.
Er is nog maar 1 team zonder hints uit de kamer ontsnapt.
Het slagingspercentage ligt rond de 20%
De snelste tijd (zonder hints) is 47:12
Deze kamer is te spelen met 2 - 6 personen. 

TT

Jullie willen net als de grote sterren Valentino Rossi en Marc Márquez strijden in de MotoGP. Daarvoor heb je natuurlijk wel je race licentie nodig. Jullie gaan naar het kantoor van Jan de Groot, baancommissaris van onze TT baan. Als jullie de opdrachten succesvol afronden, mogen jullie op baanverkenning. Vervolgens gaan jullie je eigen motor klaarmaken en mogen jullie het eindelijk opnemen tegen de grootheden! Wie komt er als eerste over de finishlijn?

Voorkennis is niet nodig! Al puzzelend kom je zelf bij het juiste antwoord uit. Ervaring in een escape room is niet vereist, maar kan wel heel handig zijn. Gezien de moeilijkheidsgraad adviseren wij een leeftijd van 14+. Jongere kinderen kunnen deze kamer wel spelen als ze al ervaring hebben.

null

Informatie

Onze nieuwste kamer. Schrijf jij als eerste een review?

Volledig geautomatiseerde kamer, zonder slotjes! Voor de echte puzzelaars.
Slagingspercentage (binnen 60 minuten) ligt rond de 55%
Te spelen met teams van 2 - 6 personen 
Leuk voor motorfanaten, maar ook als je niet weet wat een remklauw is, kan je hier veel plezier beleven. Voorkennis is niet nodig.
spelletjes

Meer weten?

Bekijk onze arrangementen of reserveer direct!

arrow_drop_up arrow_drop_down