OVER WELK THEMA WIL JE MEER LEZEN?

Hollywood

Sprookjes

lees meer

De gebroeders Grimm zijn druk bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de magische inktpot omvalt…

Alle sprookjes zijn door elkaar gehaald en jullie hebben de taak om de bekende elementen weer bij het juiste sprookje te plaatsen. Hiervoor hebben jullie 60 minuten de tijd.

Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?

Dit is onze gezinskamer. Zie het als een escape room voor volwassenen in een kinderthema. Dit maakt het een interessante kamer voor zowel kinderen als volwassenen. De puzzels zijn uitdagend en je waant je in een echt sprookjesbos vol verschillende karakters.

De adviesleeftijd voor deze kamer is vanaf 8 jaar, onder deze leeftijd is de kamer enkel toegankelijk onder begeleiding van een ouder of verzorger. Vanaf 13 jaar mag je zelfstandig deze kamer in. Bekijk ook onze arrangementen voor een kinderfeestje.

Let op: deze kamer achten wij niet voldoende toegankelijk voor personen in een rolstoel.

8.8 / 10

4.8 / 5

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER SPROOKJES

Een leuke kamer met leuke puzzels. Het was onze eerste escaperoom met z’n tweeën, en het was een leuke om samen te doen. De puzzels waren leuk en ook goed te doen, ook al hadden we een paar tips nodig.

Ruben L via Escapeall

Wat een leuke kamer! De 2e kamer voor ons hier omdat Hollywood ook zo goed beviel. Het thema is erg leuk en alle puzzels zijn verbonden met het thema. Dat maakt het verhaal en de sfeer erg goed.
Het ontvangst was erg goed. We hebben nog lang en leuk gekletst met de aardige eigenaresse. Ook gezellig dat je voor en na de kamer nog allerlei spelletjes kunt spelen daar.

Keri M via Escapeall 

De escape room gedaan samen met het gezin (kinderen 10 en 12 jaar) en opa. Het gaat om bekende sprookjes, het verhaal is daardoor makkelijk voor iedereen te volgen. De opdrachten waren gevarieerd en leuk. Het personeel hielp ons waar nodig met bruikbare tips!

Peter R via Escapeall

70%

Slagingspercentage

37:56

Recordtijd

4 / 10

Moeilijkheidsgraad
arrow_drop_up arrow_drop_down