arrow_drop_up arrow_drop_down
voetbal tafel

Teambuilding & Bedrijfsuitje

Strijd tegen of met elkaar en leer je collega's nóg beter kennen

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je team? Kom dan een escape room spelen. Werk samen om jullie een weg uit de escape room te banen. 

 

Wie kan niet tegen z’n verlies, wie blijkt er een waar speurtalent op na te houden en wie bezwijkt niet onder de stress van de tikkende klok? Een escape room is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen en om je krachten als team te bundelen. 

Bij Assen Escape Rooms kun je met 6 personen tegelijkertijd een kamer spelen. Onze vier kamers bieden daardoor plek voor groepen van maximaal 24 personen, per spelronde. Kom je met meer dan zes collega’s? Dan kun je meerdere rooms tegelijkertijd boeken en verdelen wij jou en je collega’s in teams. 

Zijn jij en je collega’s na de escape room hongerig geworden? Dan kun je bij ons ook nog een hapje eten. Er is keuze uit verscheidene loopbuffetten waarbij onbeperkt non-alcoholische dranken geschonken worden. Ook kan jouw gezelschap zich tussen het dineren door vermaken in de lounge met airhockey, sjoelen, poolen of andere gezelschapsspellen.

 

Wil je meer informatie of heb je andere wensen? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

 

CONTACTFORMULIER

Dit zeggen anderen over ons:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Heel gastvrij!
We hebben Once upon a time gespeeld.
Een erg leuke en gevarieerde escape room. mooi ingericht rond het leuke thema.
We komen zeker terug om de andere kamers te spelen!
Ontvangst door de eigenaren was ook super.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Super geweldige sfeer!

 Bij binnenkomst wordt je al zeer vriendelijk behandeld en in de kamer is het ook altijd wel goed naar beleving. Daarna is het ook mogelijk om de kamer nog eens rustig door te nemen met de medewerker van dienst.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een absolute aanrader voor een kleiner gezelschap.
Voor mij de eerste keer dat ik een escape room speelde, voor mijn vriendinnen niet, maar we hebben er allemaal veel plezier aan beleefd. De escape room stak goed in elkaar en er was veel afwisseling in puzzels. Ook de details waren goed doorgewerkt en de ontvangst/begeleiding was zeer vriendelijk.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wij gebruiken Cookies