OVER WELK THEMA WIL JE MEER LEZEN?

Hollywood

Sprookjes

TT

lees meer

Jullie willen net als de grote sterren Valentino Rossi en Marc Márquez strijden in de MotoGP. Daarvoor heb je natuurlijk wel je race licentie nodig. Als jullie de opdrachten succesvol afronden, mogen jullie op baanverkenning. Vervolgens gaan jullie je eigen motor klaarmaken en mogen jullie het eindelijk opnemen tegen de grootheden! Wie komt er als eerste over de finishlijn?

Voorkennis is niet nodig! Al puzzelend kom je zelf bij het juiste antwoord uit. Ervaring in een escape room is niet vereist, maar kan wel heel handig zijn. Gezien de moeilijkheidsgraad adviseren wij een leeftijd van 14+. Jongere kinderen kunnen deze kamer wel spelen onder begeleiding van ouders.

7.5 / 10

4,6 / 5

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER TT ASSEN

Zeer leuke en sfeervolle escape room die goed op te lossen is. Aanrader voor iedere escape room liefhebber!
Martijn W. - via Escapeall
We vonden jullie escape room erg leuk. Leuke goed doordachte puzzels gecombineerd met behendigheid. In onze groep van 6 personen van verschillende leeftijd heeft iedereen haar/zijn steentje kunnen bijdragen. Ook complimenten voor de ontvangst en ontvangstruimte. Erg leuk ingericht.
Fam. Vroegindeweij - via Escapeall
Aan het begin was het even zoeken waar we precies moesten beginnen, maar toen we eenmaal een begin hadden gemaakt ging het goed. De puzzels waren helemaal in het thema van de kamer en er zaten leuke puzzels in die ik nog niet vaker had gespeeld.
Huize Bevaart - via Escaptalk

60%

Slagingspercentage

46:42

Recordtijd

8 / 10

Moeilijkheidsgraad
arrow_drop_up arrow_drop_down