Frequently Asked Questions (Veel gestelde vragen)
Moet ik van te voren reserveren?

Ja! We werken met een online reserveringssysteem. Direct reserveren doe je hier. Wil je last-minute langskomen? Of wil je op een tijdstip spelen dat buiten onze openingstijden valt? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

We verzoeken je om 30 minuten voordat je speeltijd begint aanwezig te zijn. Op deze manier kan je rustig je jas en tas opbergen, het toilet bezoeken en is er voldoende tijd voor instructies.

Wat zijn de kosten?

2 personen € 24,50 p.p , 3 personen € 23,00 p.p , 4-5 personen € 19,50 p.p, 6 personen € 16,50 p.p, meer dan 6 personen € 15,50 p.p. Bij binnenkomst ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. Een kinderfeest kost €12,50 per kind inclusief ranje en het versieren van een cakeje. We hebben verschillende arrangementen met diner op locatie zoals een Tapas party, Mexicaans, Stamppot en Smulbuffet. Neem voor de prijs- en uitgebreide menulijst contact met ons op.

Kunnen we bij jullie iets drinken of eten?

Ja dat kan. We verwelkomen iedereen met een kop koffie of thee van het huis. Daarnaast hebben we een betaalde non-alcoholische bar met verschillende frisdranken en sapjes. Verder verkopen we verschillende candybars en fingerfood zoals bitterballen en tosti's. We hebben verschillende arrangementen met diner op locatie zoals een Tapas party, Mexicaans, Stamppot en Smulbuffet. Neem voor de prijs- en uitgebreide menulijst contact met ons op.

Ik kom te laat, wat nu?

Als je denkt dat je te laat gaat komen neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of we wat kunnen schuiven in de planning. Let op dat we ook 15 minuten uittrekken voor instructies.

Kan ik annuleren?

Tot 48 uur van te voren kan je kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Daarnaast kan je tot 24 uur van te voren je reservering verplaatsen naar een andere dag of tijdsvak. In het geval van een no-show zonder vooroverleg worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Controleer dus goed of je het juiste e-mailadres hebt genoteerd. Ook willen deze e-mails wel eens in de postvak ongewenste e-mail terecht komen. Is de bevestiging daar ook niet binnengekomen? Stuur dan een mail naar info@assenescaperooms.nl, dan sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging toe.

Wat is de leeftijdsgrens?

We adviseren een leeftijd vanaf 10 jaar mits dit onder begeleiding van een volwassene is. Vanaf 13 jaar mag je zelfstandig de escape room betreden. Indien de ouders/verzorgers toestemming geven is er veel mogelijk. Twijfel je? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij kinderfeestjes gaat er een medewerker van Assen Escape Rooms mee in de kamer.

Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

We raden aan om met 2-4 spelers tegelijkertijd deel te nemen aan het spel. Op deze manier kan iedereen volop meedoen en is er minder discussie. Er kunnen maximaal 6 spelers tegelijkertijd in een kamer. Ben je met een grotere groep? Dan kan je twee kamers reserveren. Er kunnen minimaal 2 spelers en maximaal 6 spelers gelijktijdig spelen in een kamer.

Kan ik voor een groep groter dan 12 personen reserveren?

Natuurlijk! We verdelen jullie dan wel in kleinere groepen, zodat jullie achter elkaar de escape rooms kunnen spelen. We hebben in onze hal voldoende (gezelschap)spellen en een dartboard, sjoelbak en biljarttafel, dus niemand hoeft zich te vervelen!

Ik ben claustrofobisch/ ben zwanger / heb hartproblemen, kan ik wel komen spelen?

Onze kamers gaan op slot, maar er is altijd de mogelijkheid om snel de kamer te verlaten, dat geeft veel mensen al een rustgevend gevoel. Het is wel zo dat het spel stopt zodra de toegangsdeur geopend wordt, dus je kan niet in en uitlopen. Indien de stroom uitvalt, gaan ook de deuren automatisch open. Echter het blijft spelen op eigen risico.

Ik ben mindervalide, kan ik ook meespelen?

Ons pand is beschikbaar voor mindervaliden, dat geldt ook voor alle kamers. Wij zijn voor een ieder toegankelijk. Het kan echter zijn dat een minder valide persoon niet aan alle onderdelen kan deelnemen, maar je speelt een Escape Room altijd met meerdere personen.

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.